Viinilista

Viinilista

Valkoviinit

Hardys Mill Cellars Chardonnay

Australia, Chardonnay 100% Kuiva, raikkaan eloisa valkoviini. Tuoksusta voi löytää trooppista hedelmää, melonia ja ananasta. Maussa voi aistia kypsää hedelmäisyyttä, vaaleaa persikkaa ja nektariinia sekä hentoa vaniljaisuutta. Sopii erityisen hyvin merenelävien ja kanaruokien kanssa.

16 cl
6,40 €

Pullo
30,00 €


Hardys Nottage Hill Riesling

Australia, Riesling 100%. Puolikuiva, aromaattinen ja hedelmäinen valkoviini. Tuoksusta voi aistia raikkaita sitruksen ja limen aromeja. Maussa on mehevää hedelmäisyyttä, hentoa kukkaisuutta sekä mineraalisuutta. Mausteisten ruokien, savukalojen kanssa tai sellaisenaan nautittavaksi.

16 cl
6,70 €

Pullo
31,50 €


Zensa Fiano Organic

LUOMUVIINI Italia, Fiano 100%. Kuiva, hapokas, sitruksinen, keltaomenainen, kevyen yrttinen valkoviini. Tuoksussa eksoottista hedelmää kuten esim. mangoa ja ananasta. Pirteä, hedelmäinen viini, jossa pitkä tyylikäs jälkimaku. Sopii kala- ja äyriäisruuille, kanalle ja sellaisenaan nautittavaksi.

Pullo
30,00 €


Robertson Chardonnay

Etelä-Afrikka, Chardonnay 100%. Kuiva, hedelmäinen, kevyen tamminen. Tuoksu on runsaan hedelmäinen. Seurusteluun, rasvaiselle kalalle ja kanaruoille.

9,50 €
(18,7 cl pullo)

 

Punaviinit

Hardys Mill Cellars Shiraz

Australia, Shiraz 100% Täyteläinen. Tuoksusta voit löytää karhunvatukan ja tumman kirsikan aromeja joita täydentää kevyt vaniljaisuus. Maultaan pehmeässä viinissä on runsaasti marjaa, neilikkaa, kanelia, muskottipähkinää sekä mustapippuria. Tuhtien liharuokien kumppani.

16 cl
6,40 €

Pullo
30,00 €


The Wanted Zin

Italia, Zinfandel 100%. Erittäin täyteläinen, marjahilloinen, kirsikkainen, mausteinen, kevyen tamminen. Lämpimän mausteinen tuoksu jossa vivahdus tummaa kirsikkaa ja aavistus lakritsia. Grillattujen ruokien, burgereiden sekä liharuokien kanssa.

16 cl
6,90 €

Pullo
32,50 €


Alamos Malbec

Argentiina, Malbec 100%. Täyteläinen, keskitanniininen, luumuhilloinen, kypsän karpaloinen, hennon kukkainen, mausteinen. Erinomainen liharuuille sekä riitaruuille.

Pullo
32,00 €


Zensa Nero Di Troia Organic

LUOMUVIINI Italia, Nero di Troia 100%. Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karpalohilloinen, mokkainen, hennon suklainen, pehmeä ja hedelmäinen. Tuoksussa tummia marjoja ja mausteisuutta. Sopii meheville lihapadoille, pihveille, burgereille sekä seurusteluun.

Pullo
31,50 €


Rothschild Carmenere Reserva

Chile,Carmenere 100%. Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karpalohilloinen, mustaherukkainen, paprikainen, hennon yrttinen, mehevä ja hilloinen. Runsas kypsän hedelmän tuoksu, jossa seetrin, tupakanlehtien ja vaniljan aromeja. Sopii liharuuille.

Pullo
31,50 €


Robertson Cabernet Sauvignon

Etelä-Afrikka, Cabernet Sauvignon 100%. Tuoksu on runsas, kypsiä marjoja. Maku on täyteläinen ja runsaan marjainen. Seurusteluun, lammas, nauta- ja pataruoille.

9,50 €
18,7 cl pullo

Kuohuviinit

Casa Gheller Prosecco

Italia, Prosecco. Kuiva ja raikkaan hedelmäinen. Rapsakat hapot ja miellyttävä, puhdas suutuntuma. Kypsää omenaa ja alueelle tyypillistä kukkeutta. Vaalealle kalalle, äyriäisille ja parsalle. Loistava aperitiivi.

Pullo
34,00 €


Veuve Du Vernay

Ranska, Ugni blanc, Chenin, Folle Blanche. Kuiva, tasapainoinen, hapokas ja hieman sitruksinen. Tuoksussa omenaa. Erinomainen kuohuviini niin arkeen kuin juhlaan!

Pullo
31,00 €


Castellblanch Piccolo

Pullo
9,70 €

Jälkiruokaviinit

Torres Moscatel Oro

Espanja. Makea, herkullisen hunajainen, hienon rusinainen jälkimaku.

8 cl
5,00 €


La Caliera Moscato D’Asti

Italia, Moscato Bianco di Canelli. Makea, pirskahteleva, hapokas, aprikoosinen, kypsän sitruksinen, kukkainen, runsas. Upea jälkiruokaviini kakuille, vanukkaille ja marjaherkuille. Sopii hyvin myös aperitiiviksi ja seurusteluun.

8 cl
5,00 €

Pullo 0,38l
9,70 €