Viinilista

Viinilista

Valkoviinit

Hardys Mill Cellars Chardonnay

Australia, Chardonnay 100% Kuiva, raikkaan eloisa valkoviini. Tuoksusta voi löytää trooppista hedelmää, melonia ja ananasta. Maussa voi aistia kypsää hedelmäisyyttä, vaaleaa persikkaa ja nektariinia sekä hentoa vaniljaisuutta. Sopii erityisen hyvin merenelävien ja kanaruokien kanssa.

16 cl
6,40 €

Pullo
30,00 €


Montalto Cataratto

LUOMUVIINI, Italia, Cataratto 100%. Puhtaan hedelmäinen tuoksu. Kuiva, mineraalinen, raikkaan hedelmäinen. Seurusteluviiniksi, kala-, kana- sekä pastaruoille.

16 cl
6,70 €

Pullo
31,80 €


KWV Moscata

Etelä-Afrikka, Muscat 100%. Puolikuiva, eloisa ja kukkaisan raikas. Maussa litsiä ja sitrusta. Sellaisenaan tai aperitiiviksi, mausteisille ruuille.

16 cl
7,10 €

Pullo
33,00 €


Hardys Nottage Hill Riesling

Australia, Riesling 100%. Puolikuiva, aromaattinen ja hedelmäinen valkoviini. Tuoksusta voi aistia raikkaita sitruksen ja limen aromeja. Maussa on mehevää hedelmäisyyttä, hentoa kukkaisuutta sekä mineraalisuutta. Mausteisten ruokien, savukalojen tai sellaisenaan nautittavaksi.

16 cl
6,70 €

Pullo
31,50 €


Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc

Uusi-Seelanti, Sauvignon blanc 100%. Kuiva, hapokas, limettinen, kypsän herukkainen. Erinomainen kalalle, äyriäisille sekä kermaisten pastojen ja kanaruokien seuraksi. Erinomainen myös aperitiiviksi. Etiketti on suomalaisen taiteilija Sirpa Ala-Lääkkölän käsialaa.

16 cl
7,40 €

Pullo
34,80 €


Robertson Chardonnay

Etelä-Afrikka, Chardonnay 100%. Kuiva, hedelmäinen, kevyen tamminen. Tuoksu on runsaan hedelmäinen. Seurusteluun, rasvaiselle kalalle ja kanaruoille.

9,50 €
(18,7 cl pullo)

Punaviinit

Hardys Mill Cellars Shiraz

Australia, Shiraz 100% Täyteläinen. Tuoksusta voit löytää karhunvatukan ja tumman kirsikan aromeja joita täydentää kevyt vaniljaisuus. Maultaan pehmeässä viinissä on runsaasti marjaa, neilikkaa, kanelia, muskottipähkinää sekä mustapippuria. Tuhtien liharuokien kumppani.

16 cl
6,40 €

Pullo
30,00 €


Montalto Nero D’Avola

LUOMUVIINI, Italia, Nero d’Avola 100%. Tuoksu on runsas ja mausteinen. Keskitäyteläinen, maku tasapainoinen ja miellyttävän runsas. Maussa myös tuoksussa havaittua mausteisuutta sekä kypsiä marjoja. Sopii useille liharuoille sekä juustoille, myös sellaisenaan.

16 cl
6,70 €

Pullo
31,80 €


La Consulta Malbec

Argentiina, Malbec 100%. Täyteläinen ja pehmeä viini, jossa miellyttävät tanniinit. Herkullinen yhdistelmä marjaisuutta ja mausteisuutta. Lihapadoille, mausteisille liharuuille ja pihveille.

16 cl
6,80 €

Pullo
32,00 €


The Wanted Zin

Italia, Primitivo 100%. Erittäinen täyteläinen, marjahilloinen, kirsikkainen, mausteinen, kevyen tamminen. Lämpimän mausteinen tuoksu jossa vivahdus tummaa kirsikkaa ja aavistus lakritsia.
Grillattujen ruokien, pippuripihvin tai lihaisten pataruokien kanssa.

16 cl
6,90 €

Pullo
32,50 €


Quinta Das Setencostas

Portugali, Casteläo 50%, Camarate 30%, Tinta Miúda 10%, Preto Martinho 10%. Tanniininen, luumuinen, karhunvatukkahilloinen, mausteinen, vaniljainen. Tuoksu intensiivinen, joista erottuu tummia, kypsiä marjoja. Liharuokien kaveriksi. Quinta das Setencostas sai kunniamaininnan sarjassaan Vuoden viinit-kilpailussa 2014. Samana vuonna VIINI-lehti valitsi tämän vuoden viiniksi.

16 cl
6,70 €

Pullo
31,50 €


Sette Vigne

Italia, Seitsemältä tärkeimmältä viinituontatoalueelta:Sangiovese, Corvina, Primitivo, Barbera, Nebbiolo, Aglianico ja Montepulciano. Täyteläinen, miellyttävän mausteinen ja siinä on pehmeät tanniinit. Tuoksusta löydät punaisia kirsikoita, kuivattuja hedelmiä, suklaata, kahvipapuja ja luumuja. Sopii mm. riistaruokien kanssa.

16 cl
7,00 €

Pullo
33,00 €


Robertson Cabernet Sauvignon

Etelä-Afrikka, Cabernet Sauvignon 100%. Tuoksu on runsas, kypsiä marjoja. Maku on täyteläinen ja runsaan marjainen. Seurusteluun, lammas, nauta- ja pataruoille.

9,50 €
18,7 cl pullo

Kuohuviinit

Casa Gheller Prosecco

Italia, Prosecco. Kuiva ja raikkaan hedelmäinen. Rapsakat hapot ja miellyttävä, puhdas suutuntuma. Kypsää omenaa ja alueelle tyypillistä kukkeutta. Vaalealle kalalle, äyriäisille ja parsalle. Loistava aperitiivi.

Pullo
34,00 €


Veuve Du Vernay

Ranska, Ugni blanc, Chenin, Folle Blanche. Kuiva, tasapainoinen, hapokas ja hieman sitruksinen. Tuoksussa omenaa. Erinomainen kuohuviini niin arkeen kuin juhlaan!

Pullo
31,00 €


Castellblanch Piccolo

Pullo
9,70 €

Jälkiruokaviinit

Torres Moscatel Oro

Espanja. Makea, herkullisen hunajainen, hienon rusinainen jälkimaku.

8 cl
5,00 €


La Caliera Moscato D’Asti

Italia, Moscato Bianco di Canelli. Makea, pirskahteleva, hapokas, aprikoosinen, kypsän sitruksinen, kukkainen, runsas. Upea jälkiruokaviini kakuille, vanukkaille ja marjaherkuille. Sopii hyvin myös aperitiiviksi ja seurusteluun.

8 cl
5,00 €

Pullo 0,38l
9,70 €