Ravintola Aada

Ravintola Aada

Ravintolamme on avoinna seuraavasti: Tarkista syksyn aukioloajan muutokset ajankohtaista sivulta.

Ma – Pe 11.00 – 23.00
La 12.00 – 23.00
Su 12.00-19.00

Keittiö suljetaan maanantaista lauantaihin kello 21.30 ja sunnuntaisin kello 18.30. Sesonkiaikoina ja tilauksesta palvelemme tarvittaessa pidempään, aina kello 02.00 saakka.

 

Aamiainen

Tarjoilemme ravintolamme puolella joka aamu runsaan buffet-aamiaisen, jonka voi tulla nauttimaan myös erikseen ilman huonevarausta. Aamiaispöydästä löytyy monipuolinen valikoima sekä kylmiä että lämpimiä ruokia. Aamiaista tarjoilemme seuraavasti:

Maanantai – Perjantai 06.30 – 10.00
Lauantai – Sunnuntai 07.30 – 10.00

Aamiaisen hinta on 12€.

Lounas / Á la Carte

Palveluihimme kuuluu myös kattava noutopöytälounas, jota tarjoillaan maanantaista lauantaihin. Tarjolla on aina runsas salaattipöytä ja päivän keitto sekä lämmin ruoka. Viikoittain vaihtuvalla lounaslistallamme on useampi pääruokavaihtoehto, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lounasta tarjoillaan maanantaista perjantaihin kello 11 – 14.30 ja lauantaisin kello 12 – 15.

Á la Carte – listamme annoksia on saatavilla koko päivän aukioloaikojemme mukaan. Lounasaikaan ennakkovarauksesta / tilanteen mukaan. Kaikkiin Á la Carte –annoksiin sisältyy kori talon leipää sekä jäävesi.

Sekä lounas- että Á la Carte -listamme löytyvät sivuiltamme.

Saatavilla on myös erilaisia menukokonaisuuksia tarjottavista sekä buffet-ruoista ryhmille. Näistä vaihtoehdoista edellytämme tilausta etukäteen viikkoa ennen tilaisuutta. Lisätietoja menuista saa vastaanotostamme tai sähköpostitse info@hotelaada.fi.